Demonstratie Taekwon-Do tijdens Sportgala Lokeren

Het jaarlijkse Sportgala Lokeren, dat dit jaar wordt georganiseerd op zaterdag 19 december vanaf 20u, gaat naar goede gewoonte door in het Stedelijk Jeugd- en Sportcomplex in de Sportlaan.

logo_klein

Ge-Baek heeft 9 kampioenen die zullen gehuldigd worden (dat zijn de Belgische kampioenen van 2015 die in Lokeren wonen), net als het jeugdteam voor teamtul, en het junior team voor pre-arranged sparring. Bovendien zijn Alexia en Roeland genomineerd voor resp. Sportvrouw en Sportman van het jaar, en heeft de club zelf opnieuw een nominatie voor Sportclub v/h jaar.

Tijdens het gala worden verschillende demonstraties gegeven, dit jaar is Taekwon-Do opnieuw van de partij. In het verleden, toen het gala nog doorging in het CC, verzorgde Ge-Baek regelmatig demo’s. Iedereen die interesse heeft om een kijkje te komen nemen, is welkom. Het stadsbestuur nodigt nadien uit voor een receptie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie