ITF World Cup

De 2-jaarlijkse ITF World Cup wordt dit jaar georganiseerd in Boedapest, Hongarije 10-16 oktober. Het wordt het grootste evenement ooit door de ITF gehouden, met 1773 competitors en daarbij nog ontelbare coaches, officials, scheidsrechters en supporters. Een mega-event dus.itfint

Ook vanuit België is er deelname, en Ge-Baek blijft daarbij niet achter. Lisa Ghijsens zal deelnemen in de categorie pre-junior (12-14j) terwijl Annick Van Driessche haar allerlaatste kampioenschap als competitor draait, in de categorie advanced senior (35-45j). Beiden zullen deelnemen aan tul, specials en sparring.

Annick en Master Frank Vanberghen zijn ook coach en officials tijdens de ITF Congress Meeting, en zullen België vertegenwoordigen. Sophie en Gino zorgen voor de steun en toeverlaat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie