Activiteiten september

Op zaterdag 14 september nam Ge-Baek naar jaarlijkse gewoonte deel aan de Vrijetijdsmarkt Lokeren, met een infostand en een demonstratie Taekwon-Do op het podium. Mede dankzij het prachtige nazomerweer werd het een mooie namiddag.

Op zaterdag 21 september nemen Lisa en Tabitha deel aan de Battle of the Lowlands in Nederland, onder begeleiding van Hans en Sophie. We wensen hen veel succes toe. Een dag later is het opnieuw de Dag van Taekwon-Do, een stage van 10.00 tot 13.30 uur in alle disciplines van het ITF Taekwon-Do, toegankelijk voor alle leden ITF-Belgium ongeacht de leeftijd of graad. Onmiddellijk na de stage is er een laatste nationale teamtraining vooraleer het Belgische team in oktober afreist naar Sarajevo voor het EK 2019.

Op zondag 29 september is er in Oostakker een National Umpire Course. Inschrijven kan nog steeds bij Eddy. Een must voor wie scheidsrechter is of wil worden, maar ook voor iedereen met een danexamen in het verschiet. Een dag voordien zal Esther deel 1 van de tweedelige cursus API volgen, van FROS en Sporta, als vertrouwenspersoon van Ge-Baek en ITF-Belgium.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie