Blijf in beweging

Naast de online trainingsschema’s, die reeds op 14 maart werden opgestart en die 4 keer per week op de Facebookpagina terug te vinden zijn, werd op donderdag 16 april ook gestart met Zoom-trainingen. Dit is een gezamenlijk project Ge-Baek & Chon-ji, waarbij afwisselend een lesgever van één van beide clubs op donderdag 18.00 uur een thematraining verzorgt. Alle leden krijgen wekelijks de uitnodiging, met link en paswoord, in de mailbox.

De trainingen zijn aangepast aan kleine ruimtes en schermen, en alle leden zijn welkom ongeacht leeftijd en graad. Zo blijven we niet alleen in beweging, maar blijven we ook in contact.

De training op 16.04 werd gegeven door Master Annick, thema: fundamental movements, trappen incl., en sayu’s. Donderdag 23.04 zal Nico Tunyck (Chon-ji) werken op mobiliteit & kracht. Voor de sessie van 30.04, gegeven door Master Annick, is momenteel een poll bezig.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie