Zoom sessies van Kids Dag en Dag van Taekwon-Do

17.05.2020

De Kids Dag en Dag van Taekwon-Do waren voorzien op zondag 17 mei, in Jambes. Een datum die reeds in december 2019 werd vastgelegd. Maar dan kwam corona….

Niet getreurd echter, vrij vlug werd beslist de beide stages toch te laten doorgaan en een alternatief te bieden. Niet in Jambes, maar in de eigen tuin, woonkamer, keuken, garage of waar dan ook. Geen 3 uur, maar een ingekorte versie: 45 minuten voor de 3-7-jarigen, 2 uur de jeugd, junior en senior. Met een aangepast programma en met 2 sessies die tegelijk en naast elkaar liepen, wel met hetzelfde programma: een deel in het Nederlands, een deel in het Frans. Enkel de kids deden het samen, met simultane vertalingen.

Het was een succes, met veel deelnemers, ook vanuit Ge-Baek. De tijgers waren present met 22, waarbij ook enkele van de lesgevers: Esther nam een groot deel van de Kids Dag op zich, terwijl GrandMaster Frank en Master Annick delen van de Dag van Taekwon-Do leidden.

Donderdag 21 mei is er ook voor de National Instrucor Course (voor lesgevers vanaf minstens I° dan) een Zoomsessie voorzien als alternatief op de NIC van 24.05.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie