Informatie over verdere trainingen

Ge-Baek zet de trainingen in openlucht verder t.e.m. 18 juni, onder dezelfde voorwaarden en met de gekende voorzorgsmaatregelen als de laatste 4 weken. Vanaf 20 juni keren we terug naar de dojang. Dezelfde restricties gelden dan nog steeds, zoals o.a. trainen zonder contact, zonder het gebruik van kleedkamers en in groepen van max. 20p. De leden van Ge-Baek zullen de richtlijnen, geldig vanaf 20.06, tijdig ontvangen. Vanaf 1 juli zijn er weer enkele versoepelingen: contact is dan opnieuw toegelaten, de groepen mogen weer iets groter zijn enz. Ook op dat moment geldende richtlijnen zullen op tijd naar de leden worden verstuurd en online worden gezet.

Ge-Baek zal dit jaar uitzonderlijk de dojang geopend houden tijdens de maanden juli en augustus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie