Wereldwijd Taekwon-Do

De laatste weken werd duidelijk dat de ITF Taekwon-Do gemeenschap ook onder uitzonderlijke omstandigheden bezig blijft, en één grote familie is: op alle mogelijke manieren werden en worden online trainingssessies, workshops en meetings georganiseerd, zowel door de International Taekwon-Do Federation als door afzonderlijke instructeurs, clubs en comités. In de woonkamer, op de oprit of in de garage, overal werd en wordt wereldwijd aan Taekwon-Do gedaan, en ook de leden van Ge-Baek doen goed mee.

Daarnaast worden de instructeurs van Ge-Baek gevraagd om sessies te leiden voor andere clubs, in andere landen en werelddelen, zoals nog op zaterdag 6 juni, toen Master Annick een Zoomsessie leidde voor de school Jon Sun’s Taekwon-Do in Vancouver, Canada.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie