Dag van taekwon-Do & Kids Day

11.10.2020

Op zondag 11 oktober gaat in Jambes de Dag van Taekwon-Do door. Nadat we in mei genoodzaakt waren de geplande editie voorjaar 2020 online, via Zoom, te houden, kan de editie van het najaar in Jambes wel ‘in live’ worden georganiseerd, zij het met een hele rits voorzorgsmaatregelen. Zo zijn enkel deelnemers en instructeurs welkom in de hal, is er geen mogelijkheid te douchen, zullen mondmaskers worden gebruikt e.d. meer.

Maar laat dat de pret niet drukken. Na 7 maanden waarin bijna alle activiteiten werden uitgesteld, geannuleerd of online werden georganiseerd, is het mooi dat de stage toch kan doorgaan. En niet alleen dat…. de Dag van Taekwon-Do werd in een nieuw kleedje gestoken en zal via een andere formule doorgaan. Naast 2 gemeenschappelijke sessies kunnen de deelnemers vanaf 8 jaar kiezen uit verschillende workshops bij verschillende instructeurs, verdeeld over 3 sessies. Voor de allerkleinsten (3-7 jaar) zijn er op de Kids Day ook 3 kortere sessies voorzien.

Er zullen 101 leden ITF-Belgium aanwezig zijn op de stage, waaronder 14 lesgevers. Ook Ge-Baek is opnieuw goed vertegenwoordigd, zowel in deelnemers als in instructeurs. We maken er samen een fundag van!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie