Opnieuw verdere verstrengingen Covid-19 voor sportclubs

Vanaf vrijdagavond 30 oktober zijn er opnieuw strengere maatregelen van kracht in het kader van Covid-19, ook voor sport.

Een einddatum werd nog niet bepaald.

Dit wil zeggen dat de voorziene trainingen van woensdag 28.10 en donderdag 29.10, alsook het geplande kupexamen, niet in het gedrang komen. Deze gaan dus gewoon door, uiteraard met de intussen gekende richtlijnen en voor het kupexamen de splitsing zoals vermeld in het bericht van afgelopen zondag.

Voor de trainingen nadien bekijken we de mogelijkheden, jullie worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van de verdere regelingen.

Net als de afgelopen weken en maanden het geval was, van 14 maart tot nu, doen we zeker het nodige zodat jullie Taekwon-Do kunnen blijven beoefenen. Hou dus de komende dagen zeker de mailbox in de gaten.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie