Regelingen in het kader van de verdere verstrengingen Covid-19 voor sport

Vanaf vrijdag 30.10.2020 zijn er verdere verstrengingen voor sportclubs, met een sluiting voor alle sporters +12 jaar. Een einddatum is nog niet gekend. Wat betekent dit concreet voor de Taekwon-Do trainingen in Ge-Baek?

De trainingen voor de kids 3-7 jaar, op woensdag 18.00-18.45 en zaterdag 10.30-11.15, gaan door in de dojang, volgens de richtlijnen onder protocol code oranje.

De trainingen voor de jeugd 8-12 jaar op woensdag 19.00-20.00 uur kunnen in de dojang plaatsvinden, eveneens onder de reeds gekende voorzorgsmaatregelen. Ook de technische training van zaterdag 11.30-12.30 uur voor 8-10 jaar, 9°-8°kup, gaat door in de dojang.

De trainingen van maandag en donderdag zullen niet in de dojang doorgaan, maar opnieuw via Zoom worden georganiseerd: op maandag vanaf 19.00 uur, technische trainingen op donderdag eveneens vanaf 19.00 uur. Het einduur zal telkens afhankelijk zijn van het item en de deelnemers, voorzie 1 tot 1,5 uur. Wie vroeger dient te stoppen of later moet inpikken, kan dat zeker. De trainingen via Zoom staan niet enkel open voor wie ouder is dan 12 jaar of op maandag/donderdag les heeft, maar is zeker toegankelijk voor alle leden. De link zal telkens één tot enkele dagen voor aanvang worden verspreid via e-mail.

We laten jullie dus net als de voorgaande weken en maanden het geval was niet los. We blijven samen Taekwon-Do beoefenen, we blijven onze dobok aantrekken en samen het pad bewandelen. Onthou: er is geen enkel excuus om niet te oefenen, elk moment is goed, elke locatie is een opportuniteit. ‘Every place under heaven is dojang’.

Blijf gezond, hou het veilig en hou de moed er in!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie