Europees Kampioenschap 2023

Dag 3 van de competitie, vrijdag 28 april

Sparring en male power breaking stonden op het programma vandaag. Rahim startte in de klasse -57kg, en kwam uit tegen een ervaren vierde dan uit Italië. Rahim was niet onder de indruk, bewoog goed en maakte punten, maar kon nog niet op tegen de ervaring van de Italiaan. Hoedanook een schitterende performance voor een eerste deelname op een EK, en veelbelovend voor de toekomst. Rahim maakt op zaterdag nog deel uit van het team voor teamsparring.

In de namiddag moesten Hans en Wim aantreden in powerbreaking. Hans kon alle breekborden breken in ab choomok chirugi en yop chagi, wat meer dan behoorlijk is, maar het was niet voldoende om door te stoten omdat Finland, Roemenië, Polen, Hongarije en Engeland beter deden.

Voor Wim was het de eerste keer dat hij aan deze discipline deelnam, en hij merkte dat er toch wel wat verschil is met power in de dojang. Maar het komt goed!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie