Selectie Europees Kampioenschap 2023

De nationale coachen maakte op 8 januari de selectie bekend voor het nationaal team, voor deelname aan het Europees Kampioenschap eind april 2023 in Cluj-Napoca, Roemenië.

Ook van Ge-Baek zijn opnieuw 4 personen opgenomen in de selectie: Wim Vermeir voor tul en power breaking, Esther Meulemeester en Hans Van Lierde voor power breaking en Rahim Ghafori voor sparring en teamsparring.

Proficiat!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sportgala Lokeren 2022

Na 2 corona-edities kon op zaterdag 17 december opnieuw het Sportgala Lokeren in zijn gewone vorm doorgaan, in het Stedelijk Sport- en Jeugdcomplex. Tijdens het gala ontvingen 5 leden van Ge-Baek, die dit jaar Belgisch Kampioen werden en die in Lokeren wonen, een trofee voor hun titel, net als de 2 teams die in teamtul goud behaalden en het team voor teamsparring, in een combinatie met de buren van BBMA.

Daarnaast wonnen GrandMaster Frank en Master Annick de trofee voor Sportverdienste 2022, voor de eerste keer werd dit uitgereikt aan een koppel.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Dag van de Trainer 2022

10 december 2022

Om de twee jaar organiseert Sport Vlaanderen de ‘Dag van de Trainer’, een dag (9.00-17.00 uur) vol vormingen en bijscholingen voor sportinstructeurs. Deze dag gaat traditiegetrouw door in de Topsporthal in Gent. De corona-editie 2020 was echter een online-versie. Door het grote succes hiervan werd beslist dit jaar beide vormen aan te bieden: ‘live’ workshops in Gent, alsook online sessies voor wie het gemakkelijker is digitaal te volgen.

Instructeurs van Ge-Baek nemen telkens deel aan de ‘Dag van de Trainer’, ook dit jaar is dat niet anders. Deze keer zullen Master Annick, Esther en Kevin van de partij zijn voor verschillende sessies doorheen de dag.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail