Europese Kampioenschappen

Deel 2, 19-21 april

Op vrijdagavond vertegenwoordigde Master Annick België op het AETF Congres, voor het 23ste jaar alweer. GrandMaster Frank was er voor het 20ste jaar als chairperson van het Revisory Committee.

Op zaterdag 20 april deed Tabitha Van Lierde competie in power breaking. Ze wist alle borden in sonkal taerigi te breken, maar dat was niet voldoende om door te stoten. Morgen moet ze nog aan de bak in teamverband.

Zaterdagavond is er nog een Meet&Greet van het AETF Women Committee, waarvan Master Annick chair is.

Op zondagochtend kwam Wim, die de andere dagen één van de coachen was en een superjob deed, in de ring voor tul, tegen Denemarken. Hij deed het heel goed, maar een hele kleine misser deed hem de das om. Hoedanook zijn we terecht trots.

In de namiddag stond Hans in de ring voor power breaking. Ook Hans had als coach al meer dan goed werk verricht in de afgelopen dagen. Hij was één van de weinigen die kon breken met ab choomok, maar door een blessure kon hij niet voluit gaan in de andere technieken.

Tabitha was ook deel van het vrouwenteam dat deelnam aan powerbreaking. Tabitha nam sonkal taerigi voor haar rekening. Het team behaalde brons, op een podium met Polen, Hongarije en Finland, traditiegetrouw powerlanden. Ze slaagden er zelfs in topland Roemenië van het podium te stoten. Schitterend.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie