Clubkampioenschappen

Omdat in 2020 alle nationale en internationale kampioenschappen vanaf midden maart afgelast of uitgesteld zijn, besloot Ge-Baek enkele clubkampioenschappen te organiseren voor de eigen leden. In verschillende disciplines van Taekwon-Do kunnen de leden zo toch een competitie-ervaring beleven, zij het dan in de eigen vertrouwde dojang en tijdens de trainingsuren. Met scheidsrechters, coaches, draws en medailles wordt het toch een echt toernooi.

Op woensdag 26 augustus was er eerst het clubkampioenschap voor de kids 3-7 jaar, in kids sparring en in special techniques. Dezelfde dag was er ook het clubkampioenschap in sparring, voor jeugd vanaf 8 jaar, junioren en senioren. Op donderdag 27 augustus is er het clubkampioenschap tul en teamtul, een week later komen special techniques en power breaking aan bod.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie