Verlenging van de maatregelen

De maatregelen in de strijd tegen Covid-19 werden alvast verlengd t.e.m. 13 december. Dus ook de dojang zal al zeker tot dan gesloten zijn. Intussen blijven we natuurlijk verder trainen, online, via Zoom. Check regelmatig jullie mailbox voor een update en de linken naar de virtuele dojang.

Ook al worden de dagen grijzer en is het vroeger donker, probeer ook naast de aangeboden trainingsessies is beweging te blijven: op de oprit, in de tuin of garage, in de woonkamer: je kan overal Taekwon-Do beoefenen.

Intussen liggen er nog enkele diploma’s en gordels te blinken na het recente kup- en danexamen. Dit wordt zeker zo snel mogelijk aan de rechtmatige eigenaars overhandigd. En ja…. de Sint is er na zijn belofte ook nog steeds van overtuigd dat de tijgers van Ge-Baek een cadeautje verdienen…afwachten hoe dit eraan komt….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie