Dag van de Trainer 2020

Om de 2 jaar gaat in Gent (Topsporthal) de Dag van de Trainer door, steeds in de maand december. De Dag van de Trainer is een organisatie van Sport Vlaanderen. De aanwezige trainers kunnen gedurende een hele dag verschillende workshops volgen, over heel uiteenlopende sportgerelateerde zaken. Ook voor december 2020 stond de dag gepland. Met duizenden instructeurs, trainers en coachen samenkomen is dit jaar echter geen goed idee, en dus zal de editie van 2020 volledig online doorgaan. Op zaterdag 5 december worden een heleboel workshops en webinars digitaal aangeboden, zodat al die duizenden trainers van thuis uit, aan het scherm, toch de nodige bijscholingen en vormingen kunnen volgen.

Uiteraard is ook Ge-Baek opnieuw van de partij: 5 van de instructeurs zullen verspreid over de dag 2 tot 6 webinars volgen, met verschillende items, zodat we de leden nog meer kwaliteit kunnen aanbieden tijdens de trainingen, stages en kampioenschappen, maar eveneens naast de mat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie