Zoom ITF-Belgium Kerststages

Zondag 20 december 2020

Eén van de laatste activiteiten van dit jaar waren de online Kerststages, een deel voor alle leden ongeacht hun graad, 15.00-16.00, o.l.v. Andreea Musca en een tweede deel, 16.15-18.15 enkel voor zwarte gordels, met 3 blokken: mobiliteitsoefeningen door Nico Tunyck, een theoretische sessie rond mentaal welbevinden door Kevin Vlaeminck en een deel rond de tul Kwang-gae door GrandMaster Frank Vanberghen en Master Annick Van Driessche. Daarna was er nog de tijd voor Q&A, een babbel, een vooruitblik naar komend jaar en reflecties over afgelopen jaar.

De laatste activiteit van het jaar is komende week, 27 december: een online Do-seminar met Master Andreu Martinez uit Spanje, lid van het ITF Do & Ethics Comité.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie