Online cursus Do

Op zondag 27 december werd de laatste Taekwon-Do activiteit van 2020 georganiseerd: een online seminar rond Do, gegeven door Master Andreu Martinez, 7de dan uit Barcelona, lid van het ITF Do & Ethics Committee. Er waren deelnemers uit België (waaronder 6 personen uit Ge-Baek), Nederland, Spanje, Oostenrijk, Ierland, Frankrijk en zelfs uit Argentinië. Onder hen ook 2 GrandMasters en 4 Masters.

Het werd een zeer interessante meeting rond de Taekwon-Do eed, de leerstellingen (tenets) van Taekwon-Do, het ontstaan en de betekenis van het begrip Do en een extrapolatie naar de samenleving, alsook naar enkele tuls.

Het smaakt alvast naar meer, en we kijken uit naar het moment dat we weer in staat zijn deze momenten samen te delen, ‘in live’, en om dan deel te nemen aan een International Do Course.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie