Open AETF e-Tournament

25 april-5 mei

De All Europe Taekwon-Do Federation organiseerde een e-Tournement in tul en pre-arranged free sparring, open voor alle ITF-leden. Niet minder dan 898 deelnemers schreven in, onder hen ook 49 Belgen uit 7 clubs. Vanuit Ge-Baek namen 6 leden deel: Esther, Sophie, Tabitha, Lisa, Jessica en Milan. Zij stuurden gemiddeld 5 opnames door waarmee de 20 scheidsrechters (onder hen ook Master Eddy, één van de 2 Belgische referees) aan het werk gingen. Op deze manier, ietwat anders dan een ‘normale’ tulcompetitie, zijn de deelnemers intensief bezig met hun tuls, kan elk detail worden bekeken en is dit dus een mooi leermoment, een unieke ervaring.

Sommigen haalden de 2de ronde niet, anderen konden enkele ronden doorstoten, Sophie behaalde een zilveren medaille… wat ook de uitkomst, elk van de deelnemers mag trots zijn op zijn/haar prestatie onder moeilijke omstandigheden, daar de dojang nog steeds verboden terrein is voor velen. Proficiat voor de inzet en motivatie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie