ITF Europees Kampioenschap 2021

Nadat het EK vorig jaar door de pandemie werd geannuleerd en ook het in april geplande kampioenschap niet kon doorgaan, werd het licht nu toch op groen gezet voor het EK 2021 in La Nucia, Spanje. In november zal het toernooi de Europese atleten ontvangen, echter met heel wat maatregelen en veiligheidsvoorschriften en zonder supporters.

De nationale coachen bleven gedurende de hele periode op alternatieve wijze aan de slag met de kandidaat-geselecteerden, wat nu resulteerde in een selectie van een vrij groot team. Ook nu weer zijn enkele competitors van Ge-Baek geselecteerd om de Belgische kleuren te verdedigen:

  • Esther Meulemeester: tul, sparring, power breaking en team power breaking
  • Tabitha Van Lierde: tul, power breaking en pre-arranged sparring
  • Hans Van Lierde: power breaking, team power breaking en coach
  • Lisa Ghijsens: tul, pre-arranged sparring

GrandMaster Frank Vanberghen en Master Annick Van Driessche zullen als Belgische officials deel uitmaken van de delegatie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie