Sportgala Lokeren 2021

Zaterdag 18 december ’21

Print

Net als vorig jaar werd het Sportgala Lokeren 2021 geannuleerd, maar zoals ook in 2020 het geval was, werd voor een alternatief gezorgd, zodat de sporters woonachtig in Lokeren toch gehuldigd konden worden voor hun Belgische titel van het afgelopen jaar. Elke kampioen kreeg een bepaald uur waarop hij/zij in het Sport- en Jeugdcomplex aanwezig diende te zijn, een moment waarop de trofee in ontvangst kon worden genomen. Tegelijk werd door een professionele fotograaf een foto genomen van kampioen met trofee, een mooi aandenken aan de titel.

Vanuit Ge-Baek werden als individuele sporters Sofia, Kyandro en Suela in de bloemetjes gezet, terwijl ook 2 teams werden gehuldigd: het jeugdteam met Aeneas, Mattiz en Jesse en het senior team met Wim, Esther en Lisa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie