ITF World Cup

Koper, Slovenië 2-9 oktober 2022

Nadat het evenement tweemaal werd uitgesteld omwille van Covid-19 (in 2020 en 2021) kan de World Cup in Slovenië eindelijk doorgaan in oktober van dit jaar, in het kustplaatsje Koper.

Ge-Baek zal deelnemen met Wim Vermeir (tul en sparring) en Hans Van Lierde (power breaking en sparring), ze zullen elkaar ook coachen. Master Eddy Van Damme werd geselecteerd als scheidsrechter, Sophie Ardenoy als IT-assistant. GrandMaster Frank Vanberghen en Master Annick Van Driessche zijn de Belgische officials ter plaatse.

Op 2 oktober is er een ITF Board Meeting, een dag later het ITF Congress Meeting, met diezelfde avond ook de openingceremonie. De eigenlijke competitie start dan op 4 oktober en loopt door t.e.m. 8 oktober.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie