ITF World Cup

Door Covid-19 werd de World Cup in Koper, Slovenië tweemaal uitgesteld, maar eindelijk is de competitie kunnen starten op 2 oktober 2022. Voor aanvang van de eigenlijke competitie was er ITF Board Meeting en enkele andere vergaderingen (Master Annick, GrandMaster Frank), terwijl op maandag 3 oktober een drukke dag was met de scheidsrechtersmeeting (Master Eddy, Sophie), coach meeting (Wim, Hans), weging (Hans, Wim) en het ITF Congress (Master Annick, GrandMaster Frank). Diezelfde avond was er tevens de openingsceremonie.

Op dinsdag 4 oktober was dan de eerste competitiedag. Verschillende Belgen kwamen al in actie, onder hen ook Wim en Hans, die beiden de ring instapten voor sparring. Ze deden het beiden goed, zeker gezien het feit dat het even geleden was dat ze nog competitie deden (in deze discipline). Op 6 oktober neemt Wim deel aan tul, Hans heeft op 8 oktober power breaking.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie