Activiteiten Maand van de Sportclub

Elk jaar neemt Ge-Baek deel aan de Maand van de Sportclub (1-30 september), dat is in 2023 niet anders.

Op zaterdag 9 september was de club aanwezig op de Vrijetijdsmarkt Lokeren, met een infostand en een demonstratie Taekwon-Do.

Daarnaast zijn er enkele specifieke lessen voor de leden:

  • Op woensdag 20 september zijn er de ‘breng een vriendje mee’-trainingen: alle leden mogen die dag een vriend of vriendin meebrengen.
  • Een dag later, donderdag 21 september, 19.00 uur, hebben we een training o.l.v. Anna, met ademhalings- en focustechnieken. Die avond werken we dus niet in shiften tijdens deze les, alle aanwezigen kunnen blijven tot 21.00 uur. Ook wie normaal gezien op dat moment geen training heeft, is welkom en ook de ouders of partner van onze leden zijn/is welkom. Op de juiste manier ademen en focussen is immers een pluspunt voor iedereen.
  • Op woensdag 27 september hebben we dan de ‘breng je ouder(s) of partner mee’-training: mama en/of papa of levenspartner zijn dan welkom op de training. Tijdens de trainingen voor de kids 3-7 en de jeugd 8-12 voorzien we op het einde van de les nog een Q&A, waarbij vragen kunnen worden gesteld aan de lesgevers. Zijn er vragen in de groep +12j, dan kunnen deze gewoon tijdens de training aan bod komen.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie