Feedback: maatregelen Covid-19 en sporten

Vanaf maandag 4 mei wordt gestart met de versoepeling van de coronamaatregelen. Dit gebeurt gefaseerd, met als ijkpunten (voorlopig) 4 mei, 11 mei, 18 mei en 8 juni. Alles is echter afhankelijk van hoe de epidemie verder evolueert.

In een eerste fase zullen bedrijven en winkels opnieuw de deuren openen, mits de nodige maatregelen in acht te nemen. Sporten in clubverband is momenteel nog steeds niet aan de orde, en zal alvast niet voor 18 mei van toepassing zijn. We wachten op verder nieuws om te zien of er na deze datum mogelijkheden zijn en of er door de overheid toestemming wordt gegeven.

Weet dat Ge-Baek een exitstrategie heeft klaarliggen, dat dit werd doorgestuurd naar sportdienst en lokaal bestuur en dat we kunnen heropstarten van zodra we een ‘go’ krijgen. Met de nodige voorzorgsmaatregelen, een strikte hygiëne die ook voorheen al belangrijk was in Taekwon-Do, aangepaste trainingen (zonder partner en zonder contact) en eventueel buitentrainingen is veel mogelijk, maar uiteraard dient de goedkeuring te komen.

De leden van Ge-Baek zullen verwittigd worden van zodra er meer nieuws is. Blijf intussen zelf aan de slag, o.a. met de online Facebooktrainingen viermaal per week en de wekelijkse Zoomtrainingen.

Stay connected, blijf veilig en gezond, hou de moed erin en blijf in beweging!

Master Annick

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie