Heropstart lessen Taekwon-Do

Na de beslissingen van de veiligheidsraad van afgelopen woensdag kan ook Ge-Baek na 9 weken met de heropstart van de lessen Taekwon-Do starten op 18 mei, mits het respecteren van de nodige voorzorgsmaatregelen (zoals het behouden van minstens 1,5m afstand), met aangepaste trainingen (b.v. zonder contact en zonder materiaal) en in openlucht.

De leden van Ge-Baek krijgen alle info over de locatie, samen met de richtlijnen voor deze periode, via e-mail of postbus. We willen iedereen vragen deze richtlijnen te respecteren, in ieders belang en voor ieders veiligheid en om de trainingen te kunnen laten doorgaan.

Volgende richtdata voor sportclubs (trainingen indoor, in de dojang, grotere groepen, met contact, evenementen): 8 juni, 15 juni, 29 juni en eind juli.

Indien de pandemie in de goeie richting evolueert en we stap per stap verder kunnen, zal ook worden bekeken om tijdens de zomermaanden de dojang open te houden. De leden van Ge-Baek zullen tijdig geïnformeerd worden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie